27 mei 2015

Ina Slabbekoorn 50 jaar lid van de Partij van de Arbeid.

DSC_1630-2De afdeling PvdA Zuidplas heeft dit jaar wederom een jubilaris.

Ina Slabbekoorn – Verburg uit Moordrecht kreeg op 20 mei 2015 van afdelingsvoorzitter Arjen Hazelebach in het bijzijn van haar echtgenoot Bram en afdelingspenningmeester Frans Peelen de onderscheiding uitgereikt vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid. Naast de speld kreeg zij een brief met de persoonlijke felicitaties van onze partijvoorzitter Hans Spekman. Het afdelingsbestuur PvdA-Zuidplas rondde het geheel af met een kleurrijke bos bloemen.

Het was bij Ina en Bram bijzonder gezellig. Onder het genot van een lekker kopje koffie hebben we van gedachte gewisseld over gebeurtenissen uit het verleden en in het heden. Het echtpaar Slabbekoorn woont naar hun zin in Moordrecht. Vol trots laten ze het fotoboek zien van een eigenhandig verbouwde woning in Moordrecht voor één van hun kinderen.

Oorspronkelijk komen ze uit Zeeland, waar ze elkaar ook hebben ontmoet. Hun knusse hoekwoning is een tijdje geleden op de begane grond uitgebreid waardoor er meer ruimte is gekomen voor een sfeervolle inrichting. Het kon niet uitblijven dat er hartelijk gelachen moest worden om de vreemde eisen die de toenmalige welstandscommissie aan de verbouwing stelde. Er verandert veel, maar sommige dingen blijven hetzelfde. Foto’s zijn gemaakt door Frans Peelen.

Arjen Hazelebach

Voorzitter afdeling PvdA Zuidplas.